Overblog Seguir este blog
Edit post Administration Create my blog

Perfil

  • maytemalonda
  • Mujer de 45 años.
Mujer y también: hija, madre, esposa y amiga de mis amigos.
Estudiante de pedagogía. 
Persona consecuente y responsable, con experiencia en atención al público, comunicación, publicidad, administración pública y privada.
Preocupada por mi familia, mis amigos y mi municipio.
  • Mujer de 45 años. Mujer y también: hija, madre, esposa y amiga de mis amigos. Estudiante de pedagogía. Persona consecuente y responsable, con experiencia en atención al público, comunicación, publicidad, administración pública y privada. Preocupada por mi familia, mis amigos y mi municipio.

Archivos

Páginas

24 enero 2012 2 24 /01 /enero /2012 19:19

Antoni Joan Bertomeu, gaudeix d'uns dies a Fitur promocionant el municipi i aprofita més per presentar l'Auditori Teulada-Moraira al president de la Generalitat Valenciana.
I no ho porta a l'institut de Teulada perquè vegi les pancartes on se li demana que pagui els seus deutes pendents amb aquest municipi?
Estaria molt bé que en lloc de viatjar tant a costa dels contribuents, assumissin les seves obligacions per les quals van ser elegits i que sens dubte cobren més que bé. Però evidentment "camini jo calent i rigui la gent".

  

El passat dijous 19 de gener a les 13 hores i aprofitant el període de descans d'aquesta hora, els professors de l'IES de Teulada sortien al carrer, just davant de la porta principal de l'institut per manifestar-se contra les retallades en educació i enfront de la falta de liquiditat i recursos que ve patint el centre des de fa temps, conseqüència dels impagaments de la Generalitat Valenciana que amb la seva reiterada mala gestió està enfonsant econòmicament als centres d'estudi públics d'aquesta comunitat.


Al temps en Benissa es produïen manifestacions pels mateixos motius i no tan sols en aquestes dues poblacions, sinó a nivell de Comunitat Valenciana. A poc a poc un centre rere un altre van mostrant la seva escassetat de recursos econòmics, que els estan fent cada vegada més difícil mantenir els centres d'estudi públics oberts.

  

El passat divendres 20 de gener, l'IES de Teulada era proveït de gasoil perquè el centre pogués disposar de calefacció, això passava GRÀCIES ÚNICAMENT, a la intervenció de l'AMPA la qual va avançar l'import corresponent a la calefacció. Per part del professorat, ja s'havia informat als alumnes de la manca de recursos econòmics del centre per a seguir mantenint aquest servei.

  

Avui dimarts 24 de gener i en les reixes de la porta principal de l'IES de Teulada es podien veure clarament dues pancartes on s'aprecia la situació actual del centre, la qual de no resoldre en breu potser acabi amb un tancament, ja que se'ls ha notificat ja el tall del subministrament elèctric per impagament.

El centre no pot seguir assumint el pagament de factures ja que no tenen la liquiditat sufiente per fer front a les mateixes i la Generalitat segueix sense fer els pagaments que hauria d'haver fet i que actualment ascendeixen a la quantitat de 34.029,50 euros, per la qual que a l'institut fa.

  

A més de tot això, segueixen sense arribar tampoc, els imports de les beques concedides a finals de l'any passat per als estudiants d'ESO que les tenien aprovades. I podríem seguir sumant al total de imcumplimientos, malbarataments de la Generalitat Valenciana i mala gestió, tot això està afectant a tota la Comunitat però especialment i de manera directa als nostres petits i joves, al nostre futur.


Mentrestant, en centres privats i concertats no s'ha notat la crisi ni les retallades ja que les subvencions i ajudes segueixen arribant ¿que passa en realitat, falta de recursos o discriminació a l'hora de concedir i abonar?

  

És tasca de tots no deixar passar més temps, mobilitzar-nos. Tots som pares, oncles, germans, nebots, néts, avis, ... tots tenim en les nostres famílies a nens i joves que estan sent motiu de discriminació a l'hora de rebre ajudes i subvencions, que estan mancats de recursos per assistir a centres públics en aquesta comunitat.

És el moment d'aparcar les paraules on no procedeix i sortir al carrer perquè les nostres veus se sentin, perquè es donin per al · ludits, perquè sàpiguen que ja estem cansats de tants abusos, de tanta discriminació, de tant malbaratament.

  

El proper dijous 26 de gener a les 13 hores a la porta principal de l'IES de Teulada, novament els professors sortiran al carrer per manifestar-se contra les retallades en matèria educativa, contra la situació actual que està vivint i patint l'institut i els nostres joves.

 
No et quedes a casa!

Posa el teu gra de sorra aquí on cal i on es veu.

 
¡¡Acudeix a donar suport a aquesta manifestació de repulsa davant la manca de recursos i les retallades!

institut-copia-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayte Malonda

Compartir este post

Repost 0
Published by maytemalonda - en EDUCACION
Comenta este artículo

Comentarios